BallaBallaBallla...

Jag kom nyss hem ifrån Edda hallen, där var jag, David, Elin och Simon och badade osv. Själv simmade jag 1 km -stolt! Det var länge sen jag ansträngde min kropp så det var väldigt härligt!




Gårdagen, jag, simon och elin diskuterar om en kille vi känner.

Elin Men man tycker ju att nu när han har skaffat sig muskler att tjejor borde dras till honom. Inte för att jag tycker att det är utsidan är viktig.
Stina Precis. Det är ju inte utsidan man fokuserar på. 
Simon men om man kunde få allt i ett paket skulle ju det vara perfekt!
Stina Eh?
Simon inte för att jag vill ha en muskulös man...


 
Igår såg jag också en superduper bra film, 

Last Holiday, $-$-$-$-$



Verkligen att rekomendera!

Ballaballaballa, stina

Magen.

Shit jag ska typ aldrig mer äta choklad. Det tar jag tillbaka derekt...
Men efter att ha upp en hel merci box på mindre än 2 dar är man lite groggy.  Ojojoj..
 

Jag har sett många bra filmer på senaste tiden..
Vem kan gissa filmernas gemensamma nämnare?




Narnia -prince caspian, $-$-$
 Tre dollar tecken. Helt ärligt tycker jag att det var snyggingen
 caspian som gjorde filmen.



Hitalgo, $-$-$-$
Fyra dollar tecken. Filmen är baserad på en sann historia.



Batman-Dark night, $-$-$-$-$
 Fem av fem möjliga! Jokern spelad av heath ledger var
en självklar höjdare!



Och den gemensamma nämnaren var..
..Snygga manliga huvud personer! I batmans fall syftar jag
 självklart på heath... ;P

Puss, stintan


knuckle broo

Julen tog så snabbt slut att jag knappt hann uppfatta den. Det är synd, jag gillar julen.

Men jag bara måste lägga upp lite bilder på 2 av mina brothers, haha. Bilderna är tagna av min super risiga mobilkamera. Kladdet på tröjorna har jag klirrat själv! Men själva humorn i det hela är det som står på deras ryggar.
På simons tröja står det " muckar du med stintan, så muckar du med mig!" Och på marcus tröja står det  "Tycker du jag är biff? Isåfall ska du se min syrra..."
Hehe min humor är bäst osv..


Aja jag tyckte det var kul...

Yo knuckle bro,

dan före doppardan

Har nyss varit och handlat godis på ica för 140 kr :) Jag fick låna min brorsas glasögon- det var som en helt ny värld. Vi har ungefär samma syn styrke fel. ´Det var så löjligt för att jag trodde att jag såg mycket bättre än alla andra när jag hade på mig glasögonen. Jag gick runt och glodde på alla som var en bit ifrån mig och tänkte" hahah jag ser dig perfekt, men ser du mig? nej! :D"
Efter ett tag förstod jag att jag äntligen såg normalt, och inte onaturligt bra. Det kändes tungt...



Jag har försökt att klirra en header till min blogg. Jag tycker det blev bajs dåligt men nu när jag vet hur jag ska göra kan jag ju fixa en ny. Det blir nog inte idag,  jag har fullt upp med allt julstöck. Shit det är julafton IMORGON. Jag har knappt någon julstämning!



Puss, stintan

Stress

Hur ska jag hinna klirra alla julklappar?? Jag har tre dagar på mig att fixa allt!
Hoppas stan är öppet imorgon!



Jag läste ut tredje boken i serien twilight tidigare idag, ljudet av ditt hjärta också kallad eelipse. Jag är som besatt, nu väntar jag på fjärde som jag ska låna efter lovisa s.  Dom två  första läste jag för drygt ett år sen men sen glömde jag bort den där underbara serien ett tag, men nu har filmen  kommit och det har börjat pratas mycket om serien, så jag kom på spåret igen. Så till alla som inte har hunnit sett filmen- och till alla andra, tipsar jag om att läsa böckerna! Första boken i serien heter om jag kunde drömma med stephenie meyer. Läs dom!


Fantastisk!

puss, stina

Trött

Jag kom alldeles nyss hem från julfesten som jag blev tvungen att gå på. Det var inte så överdrivet kul. Jag hade hädre farit på u-niteds avslutning. Men lovisa och hennes band var jätte duktiga :)!
Bilder och ev film klipp kommer sen.. Så fort jag har snott allt från josse.



Idag fick jag mina alldra första betyg. Och jag fick såå mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på! :) Jag är jätte nöjd. Men jag tycker faktiskt att jag har förtjänat det. Den här terminan har jag faktiskt pluggat häcken av mig. Men ändå är jag rädd för att dom inte kommer hålla i sig. Men det fixar sig nog. Nu vill jag bara sova. Hela veckan har jag gått runt och varit trött. Siri sa att hon också hade varit det och hon kom med en intressant teori. Vi båda är lejon, och lejonets skjärntecken styrs av solen. Det har varit lite sol nu ett tag och därför blir alla lejon trötta.
 Är det något till lejon som känner sig trött?
Jag vet inte riktigt om jag tror på horoskop osv. Men jag måste medje att det händer att det stämmer bra, ibland för bra.


pusselipusspuss, stintan

Glasögon orm

Jag ska alltså skaffa mig ett par galsögon av den simpla anlednigen- jag ser dåligt.
Jag tycker att det är snyggt med brillor men jag tror jag kommer att störa mig på dom när dom väl är mina. Hur som hälst så fick jag lite prover från se och synas. När jag kom hem upptäckte jag att det inte var någon vidare skillnad på dom jag hade valt.....Såååååååååååååå vilken ska jag välja?



Halsduken som syns på bilden har jag själv virkat. Det syns inte på bilden men den har 2 pompoms :)



Jag ska bli stark, riktigt stark. Jag orkar knappt 15 kg i bänkpress. Det är tragiskt, så jag har tänkt göra någonting åt det.  Det här --> är min arm, med mina nuvarande omuskler. Då ska vi se hur mycket den har vuxigt om sisådär 2 månader. =D

Granat äpple

Nu har mitt hjärta slagit ca 100 000 till från förra gången jag bloggade. Ändå känner jag mig inte levande. Livet känns tomt och meningslöst, jag är tom och meningslös. Hur jag än försöker kommer jag ändå inte att lyckas. Jag kan se så många fina saker hos alla andra men inte hos mig själv.  Varför är det så? Jag kanske känner mig själv för väl eller inte alls. Shit vad jag förvirrar mig själv.  Meningslöst...
Jag brukar alltid tjata om att motsatsen, vad gör jag på denna planet annars?
Fortsätt kämpa! Jasså, men vad ska jag vinna?
Jag har fått mitt liv och jag ska göra det bästa av det. Vad kan jag annars göra? Att gå runt och vänta på någon löjlig bekräftelse lär inte göra mig lyckligare.  Det är bara att fortsätta flyta och ser vars jag hamnar. Men jag vill inte ha det så, jag vill ha något att kämpa för. Vad gör mig lycklig?

jag vet att jag argumenterar mot mig själv, men det är så man kommer fram till saker?


Idag var det sista lektionen med gun i värdshistorien. Dramatiskt.
Hon är värkligen gullig. Hon hade bakat en massa godsaker som hon glatt bjöd ut. Man kände sig sorgsen när man kollade på allt hon hade gjort för oss. Men helt ärligt tycker jag det var bra att hon dra sig tillbaka. Även om hon var en fin människa så var hon inte en skicklig lärare.

Q

jag vet, dålig bild men min mobilkamera funkar nästan inte i mörker.

La guitarra

Idag har jag mäst suttit med gitarren och chillat. Jag tycker att jag börjar göra framsteg- rent önsketänkande tror jag.
Jag kan inte fattar att någon människa kan läsa tabs. Enligt mig är det bara en massa streck och siffror.  Kanske är det någon snäll människa som kan rädda mig från denna okunnighet? Hehehe...


 Ibland finns de vackraste tonerna i ett slitet skal.


Lucia

Jag, Anna, Tove, Elin och Viktoria har haft en lucia vaka hos Tove . Det har varit skratt, skrik  och även några tårar.
Jag är jätte glad att få ha tillbringat helgen med er underbara människor och jag hoppas vi kan göra om det nart igen.

Som säkert alla vet så vann kevin idol. Han var ju bättre än alice. Som jag tidigare skrev så är det självklart att  båda kommer att få skivkontrakt. Jag är ända glad att Kevin vann även fast Alice framförde vinnarlåten bättre.


Whooooooooooohhhhhoooooooo!
Jag har nyss fått reda på att marcus inte kommer att ta lumpen! Han kom inte med! Det är så sjukt, han är båda fysiskt och psykiskt perfekt för lumpen. Men jag är så sjuuuuuuuuuuuuukt glad! YES! :D:D:DDDDD

ME GUSTA

Dom som följer idol har säkert lagt märke till Kevin Borg. Själv följer jag inte idol men råkade stöta på några klipp på youtube. Han har en sjukt bra röst och är otrolig på schen. Det är inte så konstigt att han redan är kändis i malta. Så varför är han med i svenska idol?
Såg att många av komentarerna på kevin tyckte att han fuskade. Vadå fuskade? Han tog det säkert som en kul grej från början och visst, nog fattade han att han skulle komma långt. Men ändå. Han gör det han älskar och sjukt bra på det. Andra (iallafall ja) mår bra av att lyssna på honom, så varför inte sprida lite lycka till svergie?  Men egentligen spelar det ingen roll om det är alice ellr kevin som vinner. Båda kommer att få skivkontrakt, så är det ju alltid. Det handlar ju om att bli sedd och upptäckt, så om man har talang och har kommit så långt som dom, kommer det att gå bra. Men eftersom att alice är inte lika van som kevin kanske det är lättare för henne om hon vinner.


början på versen kunde ha varit bättre men oj......
shit han är inte dålig.

RSS 2.0