26 September


Hahaa reklam musik är bra?



Lindex- stickat



Lindex- Spring



Nike-



Toyota-



Puss stina

26 September

Frikväll på stan idag. Härligt med billigare priser och musiken som var överallt jätte strort + på världens bästa Siri som jag delade kvällen med- synd att josse inte kunde komma.




Jag ska kanske sjunga den här låten på min brors bröllop, kommer göra om den lite så den passar mig.
Jag älskar den, lyssna så fin den är..




Puss Stina

20 September

Kom nyss hem från en härlig filmkväll med Siri, Josefine och Lovisa. Vi såg filmen "Dumpad" medans vi knaprade på Nachos med Hemgjord guacamole. Är inte riktigt säker på den där stavningen, hahaha.



Marcus klarade mönstringen - Och  jag bryter hans ben ikväll!

19 September

Saknar min storebror Simon. Han flyttade hemifrån till gb för en månad sen och kommer aldrig mer hem. Jo han kommer väl och hälsar på men han kommer aldrig mer bo hos mig mer. Och Marcus ska gå lumpen nästa år,  och gå en jägar utbildning och kanske flyg jägar utbildning.- Vilket är det svåraste man kan gå i lumpen. Jag önskar värkligen att inte klarar mönstringen, men jag vet att han är både fysiskt och psykiskt perfekt. Jag vill ha det som förut alla vi sundström barn skrattande tillsammans, fightas  tillsammans. Jag saknar det så mycket. Jag kommer alltid komma ihåg alla stunder vi har haft killar.
Tack.




stina

18 September

Det var en ganska långtråkig dag idag på skolan. Vi hade en vikarie på idrotten för att våran ashäftiga idrottslärare Bengt var borta. Vi spelade brännboll på idrotten, och brännboll är ju inte min starkaste sida. Jag brukar göra piruetter efter jag svingat racketen, för racketen var för tungt. Men iallfall så njöt värkligen våran vikarie av att låta oss springa runt alla koner och sen säga att slaget inte var giltigt.

Hade dans idag, gick inge vidare. Mönsret vägrar fastna och jag är okonsentrerad. Jag måste skärpa mig inan jag hamnar efter+ har jag rå mycket plugg att ta i tu med. Usch!
Direkt efter träningen blev jag shusad till U- nited, kören jag går. känner inte så många än men lärde känna en ny idag.
"Andragenerationen" var där och pratade. Dom hjälper kristna ungdommar att starta kristna grupper i skolan som dom driver själv. Jag frågade vad man gjorde i grupperna och han sa att man kunde göra mycket men att jag skulle gå in på deras hemsida men han berättade också den här sanna historien..

Det var alltså en kristen grupp i en skola. Dom hade fått för sig att dom skulle skriva ffina ord på lappar och tejpa fast lapparna på skåpen. Det kunde tex stå Du är värdefull, du är älskad osv. Då var det en tjej som gick i skolan som måddde mycket dåligt hon tyckte att onödig och kunde inte förstå varför hon fanns. Hon hade tänkt förgående dag att om inte jag får ett tecken på att jag lever för en orsak ska jag ta mitt liv. När hon kom till skolan var en lapp fast tejpad på hennes skåp och där hade det stått " DITT LIV HAR EN MENING" .Men det stod ingenstans det som hade stått på hennes lapp.


Jag tycker det är ett tecken.



Puss stina

Gerill

Igår var jag på Efs och Pingst kyrkan med Sara och Linus. Riktigt roligt faktiskt, ser framemot att fara dit igen. Sen sov Sara över hoss mig. På kvällen kröp vi ut från mitt fönster till garage taket och fikade. Det var alldeles stjärn klart, värkligen ett minne att komma ihåg!







Idag har jag och Lovisa G sett filmen " Love Guru". Jag tyckte den var Jätte Rolig! Mike Myers är värkligen one of a kind.


Just Dance

Igår var jag på Anderstorp, dans och gymshop var nämligen där. Jag köpte rosa balettskor i skin, en dansträkt och stickade dansshorts. Jag invigde mina Dans prylar i dag på Baletten. Jag kom förtvivlat på massa fel jag måste jobba på, tex min utåtvridning mina lyft osv. 




Nästa termin ska jag köpa tåspetsskor, men först måste jag stärka mina vrister lite till.


Längesen

Ojoj det var länga sen jag skrev, så här kommer
några höjdpunkter från sommaren.





Vem kan stoppa mig när jag bara rullarfram.Min Pappa janÖlands kossanÖlandssvan:DVar vore livet utan dom?Härligt härligt äntligen är det gjort!  Målade om alldeles själv!Grattis på mig!I stuganJajemen jag och master yoda
Mobacken lägret!
Tack för en underbar kväll siri!



Puss, Stina


RSS 2.0