Time to wake up

Jag och Lovisa smider planer om välgörenhet.

Om vi skulle kunna få med oss några stycken. Och få alla att baka eller bidra med lite var. Då skulle vi  kunna stå någonstan ex. ishockey match och sälja. Skulle vi kunna göra en skilnad. 

Om du kunde rädda någons liv genom att baka 20 muffins, skulle du göra det då?
Det gäller ju bara att ha viljan, att försöka, att orka! Jag har viljan, jag vill ha en förändring men jag har ingen makt själv. Men om vi blir några stycken och får med oss orginisartion tror jag att vi kan göra skillnad. Vi har ju kontackter inom  kyrkan och dom vill säkert ställa upp. 

Vem är med oss?
Du kan göra skillnad!

Dansar

Ett klipp från dansen i lördags.



Jag syns nästan aldrig, dom gånger jag står fram zomar kammera-mannen in på nånting. Men själva dansen tycker jag blev fin! =)



Nån har tydligen hett upp flera klipp från Nordanå dansvisningar. den afrikanska dansen i början har jag varit med och medvärkat med. Den var ju inte jätte bra, men ända ganska kul.
Lägg märke till lilla tjejen som dansar magdans sen, Oj vad duktig hon var.


Tjohej! :D

NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!

Min dator hittar inte mobilen! Jag kan inte he in heller ta ut bilder eller låtar! Vad ge det då att ha en mobil?

Förutom att ha varit, eller är ruggigt förbannad så har jag städat mitt rum. Det behövdes för dammrottorna under min säng hade hunnit föröka sig ovanligt mycket dom senaste 3 veckorna.  Jag borde bli duktigare på städa men det finns mycket roligare saker jag kan göra på dagarna.




So long.

All I can do is keep breathing

Kom nyss hem från dans i novembermörkret. Jag har varit med och medvärkat i två danser. Den moderna dansen gick piss! Jag kom försent i början och var i otackt i resten av halva dansen. Ja, jag dansade bara halva dansen. I mitten skulle jag nämligen gå ut från schenen och springa runt schenen för att sedan springa ut igen på shenen på andra sidan. Men jag kom aldrig ut på andra sidan. Jag fastnade bakom schenen och missade halva dansen! Men på baletten fick jag en revanch. Jag tycker det gick ganska bra för mig bortsett från att jag var lite sen på pickeerna. Men jag är nöjd över det senare framträdandet!

  



Hoj!

konkonkonkonfirmation- dandandandandans

Idag hade jag konfimationträff. Mycket trevligt.

kl.18.00 börjar fackeldansen och kl.19.99 börjar själva föreställningen. Jag ser fram emot att få dansa på nordanå igen men jag är lite nervös. Det finns steg som jag inte riktigt sätter. Men det går nog bra. Jag saknar också ett par vita ballettskor.  men jag skriver senare hur allt löste sig- eller inte löste sig.


Jag försöker att klirra till min bloggelilogg lite gran men det går inte så bra..


Tjingeli chong bingeli bong

Keeps me going

Vad ska man göra med sitt liv?
Visst, jag tid på mig att bestämma. Men nu förtiden rullar livet iväg utan att ta hänsyn til mig. därför tänker jag göra en liten lista på vad jag gillar mäst i livet och det jag är bra på- synd att dom sakerna inte hänger ihop så bra när det gäller mig.


Jag gillar:

Sjunga, är nog högst upp på listan. Älskar det, jag sjunger hela tiden, när jag vet att ingen lyssnar. Jag har stått på scen två gånger i mitt liv- och känslan jag fick var fantastik. Jag blev som paralyserad visste inte vad jag gjorde utan begav mig in i en främmande värld. Jag vet att jag höll igen ganska rejält, jag var rädd för det främmande världen och känslan att inte ha kontroll. Derför vill jag göra det igen, jag måste våga!
Inredning, design, teckna, alla är olika. Men inredning hör som lite till design och design hör som lite till teckna? När jag är i hus som är fult inredda eller konstigt konstruerade brukar jag inreda huset i tankarna. Shit det lät töntigt. Men jag gillar att kunna se ut möjligheter som ett rum eller ett hus har. Teckna är roligt så lämga ideerna flyter omkring. Det är härligt att kladda ner sin själ på papper.
Dansa, Jag dansar ju tre gånger i veckan just nu. Dansa är kul men jag känner att jag inte riktigt passar in i gruppen, och det sänker ju glädjen lite. Just nu kämpar jag ju för ett par tåspetsskor och det är inte lätt.
Kost och Hälsa, jag vet, Lite underligt. Men det är enligt mig mycket intressant. JAg skulle kunna tänka mig vara typ som anna skipper, hahha.

Jag är bra på

Matte säkert rent önske tänkade men jag tycker att jag hänger på ganska bra på lektionerna. Synd att jag har en sån dålig lärare men tur att jag har ett matte snille till storebrorsa!
Teckna, egentligen är det väl inget jag skulle säga att jag är bra på. Men jag har hört andrsa som säger att jag är det. och jag har ju bästemt mig för att börja ta emot komplimanger, så det är väl bra att suga in.


 

Musik  och dans är nog inget jag vill satsa på direkt. Det är mer något jag vill hålla på med vid sidan av.  Teckna, disign och sånt är svårt att lyckas med men sammtidigt väldigt roligt. Men jag vet inte inte om jag är nog kretiv och påhittig. Kan man satsa på att bli Anna Skipper? Där skulle ståhlis få lite att jobba med....


jabadabadooh

Helt utan andledning är jag glad, inte jätte glad men endå helt oförklarligt lycklig! Det har inte hänt något som är speciellt bra, jag är bara jätte glad endå! Oftast när det är så här (det förekommer inte ofta) går lyckan snabbt ner och förvandlas till ett "jag är deprimerad utan anledning" s tillstånd.



Själva galan blev mycket lyckad! Min egen insats är inget jag är stålt över,  men vad gör det om jag gör bort mig för nå hundra?
Det var roligt att servera och och fixa iordning allt, jag skulle gärna göra om det!

jag oh lovisa




Dansen gick mycket dåligt- då är det ba att träna mera.
På väg hem från dansenkom jag och cecilia på en onödig överenskommelse - Förbjudet med jeans eller mjuckis braller på skolan.
På vägen hem från dansen han jag också köpa en jacka som jag lagt undan tidigare på dagen. Det blev lite dramatiskt.
Bild och övriga detaljer kommer senare.  =)

XOXO

I Wont To Sing

På fredag ska jag medvärka i en välgörenhets gala. Jag kommer sjunga your song med Elton John. Jag är så sjukt nervös. Jag vill så gärna vara med, men jag vet inte om jag vågar. Några av kompisarna ska sjunga, dom är jäkligt bra faktiskt. Hahaha det gör mig bara mer nervös. Aja nu måste jag skärpa mig, jag kommer vara med! 
Åkte till brorsans fästmö Elin i hopp om att få låna någonting som jag sätta på min kropp på fredag.  Jag fick låna en jätte fin klänning av hennes barmhärtiga syster Maria. Förstår inte att hon våger låna ut den, jag som är så klumpig.

Här är låten jag ska sjunga. Jag funderar på sno lite från den här  versonen. Lägg märke till höjningen på slutet.
Borde jag sjunga den så?

Önska mig lycka till!

Puss

RSS 2.0